WERKWIJZE

BOEKING

Heb je al wat onderzoek gedaan en denk je dat Bibi de styliste is die bij jou past? Neem dan contact op om beschikbaarheid te controleren en dan maakt Bibi graag een persoonlijke offerte.


PROEFSESSIE

Jouw proefsessie is inbegrepen. Het zorgt er voor dat Bibi jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!​ Jullie plannen de afspraak zo’n zes weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Zorg er voor dat tijdens deze afspraak je haar al in de gewenste kleur is, zo krijg je een beter beeld hoe het kapsel er op de dag zelf uit komt te zien. Tevens is het mogelijk om extenions te huren, deze zijn in verschillende kleuren te huur en gemaakt van 100% echt haar.

Eerst hebben jullie via mail contact over de details, zoals de locatie, tijd en gasten. Met deze informatie kan Bibi een passende offerte maken.

De proefsessie zelf duurt maximaal 3 uur, zo hebben jullie genoeg tijd om een mooie look te vinden. Zoek vooraf alvast wat voorbeelden op! Kijk wat je wel en niet mooi vind, zo kom je goed voorbereid naar de proefsessie.

Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Wel raad Bibi aan om het niet te druk te maken voor jezelf, neem liever niet meer dan twee extra gasten mee.


DE GROTE DAG

Enkele dagen vooraf bevestigt Bibi nogmaals de locatie, tijd en eventuele gasten. Gemiddeld plant Bibi voor een bruid 2/2.5 uur in. Voor visagie van de gast 30 min. Voor haarstyling van de gast variërend tussen 30/45 min.

Bibi komt altijd wat eerder dan de afgesproken starttijd aan op locatie om haar werkplek op te bouwen.  Ze neemt een volledige kit mee, met alle nodige extra’s en een daglicht lamp. 

Zin in extra luxe? Ik ben ook de hele dag in te boeken als personal assistant, onbeperkte hoeveelheid touch ups!


HANDIG OM TE WETEN
  • Vul het contactformulier op de website in om contact op te nemen met jouw vragen en om de beschikbaarheid te controleren. 
  • Via mail zal Bibi om meer informatie vragen om een passende offerte re maken. Maar ook bespreken jullie al een beetje jouw droomlook door. ​
  • Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte plannen we jouw proefsessie in. Na de proefsessie en 3 weken voor de bruiloft ontvang je te totaal factuur, Bibi werkt dus niet met een aanbetaling. 
  • Wil je op het laatste moment nog gasten toevoegen aan de schema? Geen probleem. Eventuele extra gekozen diensten of producten worden na gefactureerd of kunnen ter plekke afgerekend worden.

Algemene voorwaarden Bibi Peelen