DIENSTEN

Ga je binnenkort trouwen, heb je een fotoshoot of wil je leren hoe je jezelf kunt opmaken met de nieuwste technieken? Dan ben je bij Bibi Peelen Visagie en Grime aan het goede adres! Vind hieronder direct wat je zoekt!

WAKEUP EN MAKE-UP

Of je nu een feestje, belangrijke sollicitatie of presentatie hebt óf het gewoon voor de fun doet; laat je mooie kanten accentueren.

MEER INFO
BROWS & LASHES

Mooie gelifte lange wimpers? Of mooie volle wenkbrauwen? Zeg maar gedag tegen je mascara en pincet want hierna heb je ze niet meer nodig!

MEER INFO
TRAVELING FROM MISS TO MRS

Ga je trouwen en wil je stralen op je bruiloft? Bibi is dé persoon om jou er op je mooist uit te laten zien op deze speciale dag!

MEER INFO
SHINE

Maak een fotoshoot compleet met make-up en/of haarstyling. Voor een mooi familieportret, een edgy fashionshoot of een videoproductie.

MEER INFO

WAKEUP EN MAKE-UP

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Zou je graag professioneel opgemaakt willen worden met de nieuwste technieken en producten? Dan is Bibi diegene die dat bij jou gaat realiseren. Aan de hand van jouw wensen kijkt Bibi samen met jou welke look het mooiste bij staat.

*Afspraken vinden plaats in de salon mits anders is overeengekomen. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis/parkeerkosten. De kilometers worden vanaf de salon berekend met €0,55 per km.


BROWS & LASHES
Wimperlifting

Wimperlifting, ook bekend als lash lifting, is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten; zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig! Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Voordelen wimperlifting:

  • Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar
  • Mascara en/of een wimperkrultang zijn niet meer nodig na een behandeling
  • Je ogen lijken groter
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling
  • 24 uur na de behandeling zijn je wimpers bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen en zwemmen
  • Je wimpers hebben nauwelijks nog verzorging nodig

*Prijzen zijn inclusief BTW

Wimperbehandelingen vinden plaats in Grave.
Ook cadeaubonnen verkrijgbaar, neem hiervoor contact op.

Verven, Henna of een Browlift

Elke wenkbrauw is te temmen, zelfs de meest wilde! Door middel van harsen, epileren & trimming toverend Bibi jouw wenkbrauwen om tot de gewenste vorm. Daarnaast heb je keuze uit het verven van de wenkbrauwen met speciale wenkbrauw verf of het verven met henna. Henna is ideaal als je dunne haartjes hebt of kale plekjes in je wenkbrauw. Henna hecht namelijk niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid waardoor de wenkbrauwen direct voller lijken. De henna tint op de huid blijft tot 2 weken zitten en in de haartjes tot wel 6 weken.

Houd er rekening mee dat het van belang is aan te geven als je allergisch bent voor PPD of andere haarverf ingrediënten. In dit geval is het niet mogelijk om een van de verf-sessies te ondergaan. Ben je allergisch voor bruine pleisters en/of Colofonium dan is waxen helaas niet mogelijk. 

*Prijzen zijn inclusief BTW.


TRAVELING FROM MISS TO MRS

Jij bent straks het stralende middelpunt. En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier uit wil zien dan ooit, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Volledig ontzorgd worden, zodat jij maximaal kan genieten!

Voordat je gaat trouwen ben je welkom bij Bibi in haar salon voor een proefsessie. Om kennis te maken en om erachter te komen wat je echt mooi vindt. Jullie kijken samen naar wat bij je past. Ga je voor naturel of smokey eyes? Jullie zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent, dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag!

 

Getoonde prijzen zijn geldig tot 1 november 2024. Aanvragen na 1 juli kunnen al gedaan worden, de offerte zal je dan later ontvangen.

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief parkeerkosten. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot 15 km. Alles daarbuiten wordt berekend met €0,50 per km.


SHINE

Bibi verzorgd visagie & hairstyling voor commerciële opdrachtgevers en fotografen, zowel studiowerk als op locatie. Of het gaat om reclamefotografie, een videoproductie of een mooie fotoshoot, Bibi denkt graag mee over het behalen van een optimaal resultaat.

Neem contact op