ABOUT

Bij Bibi Peelen Visagie en Grime ben je verzekerd van een behandeling van hoge kwaliteit met prachtige resultaten. Visagie is niet simpelweg het aanbrengen van één dikke laag cosmetica om alles er zo strak mogelijk uit te laten zien. Een professionele make-up artiest werkt subtiel en zal ieder haar natuurlijke schoonheid naar voren halen door middel van het aanbrengen de juiste cosmetica op de correcte plek. Je kan terecht bij Bibi Peelen Visagie en Grime voor onder andere;

  • Professionele make-up geschikt voor evenementen, fotoshoots, jubileums, etc

  • Bruidsmake-up

  • Haarstyling

  • Wimper extensions

  • Lashlifts

  • Workshops

Ieder gezicht heeft haar kracht en juist die kracht zal Bibi accentueren door kleine aanpassingen met make-up en haarstyling. Jij bent uniek en bijzonder; dat mag gezien worden!

In 2015 heeft Bibi de opleiding van het vooraanstaande visagie-instituut Mieke Petiet met succes afgerond. Vervolgens werd ze geselecteerd om deel te nemen aan de Gruppo Select, de zogeheten masterclass van deze opleiding. Na een succesvolle deelname aan de masterclass heeft ze daarmee tevens de begeerde ‘speld’ behaald. Bibi zorgt er voor dat haar skills up-to-date blijven door verschillende cursussen en workshops te volgen, zo heeft ze in januari 2020 een 3-daagse cursus afgerond waarbij de nieuwste technieken aan bod kwamen op het gebied van bruidskapsels.

Inmiddels heeft Bibi haar CV uitgebreid met diverse opdrachten voor nationale opdrachtgevers. Zo verzorgd Bibi bij diverse programma’s van Ziggo Sport de visagie, heeft ze grime voor diverse grote theaterproducties zoals ‘De Stormruiter’ gedaan, verzorgt al verschillende jaren haar en make-up voor verschillende bruiden en werkt samen met modeontwerpers aan fotoshoots. Momenteel is ze werkzaam bij Soldaat van Oranje en werkt ze samen met The Perfect Wedding om bruiden te voorzien van bruidstyling op hun grote dag.

INSTAGRAM

Bekijk en volg mijn instagram pagina voor de laatste updates

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found

Neem contact op

Bibi Peelen – Visagie & Grime
Hommelstraat 14
6641 KZ Beuningen

06-36327246

info@bibipeelen.nl

Socials